Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Raad van State blijft erbij: referendumwet intrekken zonder voorafgaand referendum

De Raad van State blijft bij de eerdere conclusie om de Wet raadgevend referendum in te trekken zonder hier eerst voorafgaand een referendum over te houden. De Raad benadrukt dat de manier waarop het kabinet de intrekking van de referendumwet wil regelen juridisch kloppend is.

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken erkent echter wel dat de Tweede Kamer hier ten onrechte over is gepasseerd.

Lees verder

Geeft u graag uw mening?

Wij zijn op zoek naar abonnees die onze vragen willen beantwoorden en/of goede ideeën hebben om VIND Burgerzaken nog beter te maken. Wilt u

  • meebepalen hoe de kennisbank eruit ziet
  • meebepalenop welke manier informatie geordend is
  • meer nadruk op wat u belangrijk vindt

Meld u dan aan voor ons gebruikerpanel

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid