Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 088 - 584 0567 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 088 - 584 0567 of stuur een mail.

Eigen Beleid in Burgerzaken

Naast landelijke wet- en regelgeving heeft u als organisatie vaak ook eigen beleid geformuleerd. Met de Eigen Beleid tool heeft u de mogelijkheid om dit (lokale) beleid op te nemen en 24/7 te raadplegen binnen Burgerzaken. Dat scheelt uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken. De Eigen Beleid tool is veilig: de opgenomen documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.

Het activeren van de Eigen Beleid tool is heel simpel: u hoeft alleen hier het formulier in te vullen. Heeft u veel eigen beleid-documentatie? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding voegen wij deze documentatie voor u toe in de kennisbank.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis tool
  • Alle landelijke en lokale informatie overzichtelijk bij elkaar op één plek, in Burgerzaken
  • Eigen beleid staat altijd bovenaan in de zoekresultaten en heeft een eigen tab
  • Alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie
  • Eenvoudig te activeren
  • Handige invoerservice bij veel eigen beleid-documentatie

Wilt u de Eigen Beleid tool activeren? Dat kan door hier het formulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Bekijk de video of bel ons via 088 - 584 0567of stuur een mail.