Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 088 - 584 0567 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 088 - 584 0567 of stuur een mail.

Wet- en regelgeving

Overheid.nl
Laatste actualisatie: vrijdag 28 juli 2017 02:03


Circulaires

Een circulaire, rondschrijven of omzendbrief is een brief of meer algemeen een mededeling die aan verschillende personen of instellingen wordt rondgestuurd.

Beleidsregels

Een beleidsregel is een regel dat gemaakt is door een bestuursorgaan. Zo'n regel geeft aan hoe een bevoegdheid van een bestuursorgaan moet worden uitgevoerd. Het is geen algemeen verbindend voorschrift.

Verdragen

Een verdrag is een bindend schriftelijke overeenkomst tussen twee of meer staten of internationale instellingen.

Europese wet- en regelgeving

Europese wet- en regelgeving bevat alle wet- en regelgeving van de instellingen en organen van de Europese Unie.