Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Actualiteitendag VIND Burgerzaken 11 december 2018

Deelnemers beoordeelden de Actualiteitendag vorig jaar gemiddeld met een 8,3! Maar liefst 92% beveelt collega’s zeker aan om aan deze dag deel te nemen.

Bekijk hier de website met het hele programma en meld u snel aan, want vol=vol!

Formele start Samen tegen mensenhandel

9 dec 2018

Het programma Samen tegen mensenhandel is op 4 december 2018 formeel gestart. Staatssecretaris Harbers opende de bijeenkomst in Den Haag. Hij benadrukte de schade die dit onaanvaardbare delict aanricht en de collectieve inzet die nodig is om mensenhandel aan te pakken . Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met een groot aantal partners. Samen met deze partners krijgt de aanpak van mensenhandel een nieuwe impuls.

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid

Actualiteitendag VIND Burgerzaken 11 december 2018

VIND-Burgerzaken-inschrijf-336x200