Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Aanpassingswet AVG (AAVG) niet gereed op 25 mei 2018

22 mei 2018

Op 25 mei a.s. wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De wijziging van de Wet BRP, waarin op een aantal punten van de AVG wordt afgeweken, ligt op dit moment bij de Tweede Kamer en zal op 25 mei a.s. nog niet ingaan

Termijn van aangifte van geboorte i.v.m. Pinksteren

Pinksteren (20-21 mei)  
Geboortedatum Laatste dag van aangifte
Woensdag 16 mei Dinsdag 22 mei
Donderdag 17 mei Dinsdag 22 mei
Vrijdag 18 mei Woensdag 23 mei
Zaterdag 19 mei Woensdag 23 mei
Zondag 20 mei Woensdag 23 mei
Maandag 21 mei Donderdag 24 mei

 

Hele jaarkalender

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid