Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Geef uw mening over VIND Burgerzaken

...en maak kans op een taart voor uw afdeling!

Neem deel aan het gebruikersonderzoek over de VIND Kennisbanken via deze link. Indien het niet lukt om de vragenlijst in één keer af te ronden, kunt u op een later tijdstip altijd terugkeren naar de vragenlijst. U komt automatisch terecht bij de vraag waar u was gebleven.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Naar de vragenlijst


Kabinet komt met visie over online ID voor elke Nederlander

23 jan 2019

Het kabinet komt nog voor april 2019 met een visie over over het plan van D66 en VVD voor een online identiteit voor elke Nederlander. Dat laat staatssecretaris Knops (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) weten in een brief aan de Tweede Kamer.

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid