Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Nieuw & geactualiseerd

Declaratieformulier vervangende reisdocumenten 

Toezicht door de Autoriteit Persoonsgegevens en de functionaris voor de gegevensbescherming

ECLI:EU:C:2018:572: Advies 12-7-2018 in de zaak Tjebbes : verlies van de Nederlandse nationaliteit (dus EU-burgerschap) als gevolg van dubbele nationaliteit en woonachtig zijn in het buitenland is akkoord voor volwassenen, maar niet voor kinderen.

HUP versie 3.0 (in pdf)

Lees verder voor overige wijzigingen

UPDATE: Technisch probleem in productieproces reisdocumenten

16 jul 2018

Bij de productie van ongeveer 5.000 paspoorten en identiteitskaarten heeft zich een technisch probleem voorgedaan. Hierdoor kan het voorkomen dat één van de elektronische echtheidskenmerken in sommige reisdocumenten niet werkt.

Alle wijzigingen en nieuwe informatie mbt de AVG

Naar de AVG informatie

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid