Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Uitzonderingen op acceptatiecriteria van de fotomatrix

24 jun 2019

De fotomatrix wordt gebruikt om de pasfoto’s in reisdocumenten te beoordelen. Uit diverse nieuwsberichten blijkt dat medewerkers nog niet voldoende gebruik maken van de uitzonderingen op de acceptatiecriteria uit deze matrix.

Vernieuwd! Databank Overheidsadressen

Raadpleeg de Databank overheidsadressen.nl voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante organisaties.

Overheidsadressen