Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Actualiteitendag VIND Burgerzaken 11 december 2018

Wilt u binnen één dag weer op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen burgerzaken? En wilt u uw eigen casus laten behandelen door de experts Henk Vat en Léon Evers?

Kom dan naar de Actualiteitendag met o.a. de volgende onderwerpen:

  • Echtscheiding: Hoe stellen we vast wanneer de beschikking in kracht van gewijsde is gegaan?

  • Erkenning: Toestemming uit het buitenland; kan dat met een onderhandse toestemming of moet dat anders geregeld worden ook in verband met een eventuele naamskeuze?

  • Huwelijk: Bigame huwelijken en de afstamming van kinderen geboren uit deze huwelijken/Huwelijk, geen documenten, dan maar eed in de trouwzaal?/Naam gehuwde vrouw.

Deelnemers beoordeelden de Actualiteitendag vorig jaar gemiddeld met een 8,3! Maar liefst 92% beveelt collega’s zeker aan om aan deze dag deel te nemen.

Bekijk hier de website met het hele programma en meld u snel aan, want vol=vol!


Amstelveen zet gezichtsscanner in tegen id-fraude

17 okt 2018

De gemeente Amstelveen gaat de publieksbalies uitrusten met een gezichtsscanner. De scanner zou misbruik van persoonsgegevens sneller en simpel opsporen.

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid

Actualiteitendag VIND Burgerzaken 11 december 2018

VIND-Burgerzaken-inschrijf-336x200