Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.De jaarlijkse Kennisquiz van VIND Burgerzaken

Weet u alles over burgerzaken en heeft u de kennis in huis om de ‘Beste Ambtenaar Burgerzaken’ te worden? Doe dan mee aan de kennisquiz en maak kans op die titel en een Pluim cadeaubon van € 200,-!

U heeft t/m 30 november de tijd om alle 15 multiplechoicevragen te beantwoorden.

Tijdens de Actualiteitendag van 11 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Zorg dat u er bij bent!

quiz

Naar de quiz


Actualiteitendag VIND Burgerzaken 11 december 2018

Deelnemers beoordeelden de Actualiteitendag vorig jaar gemiddeld met een 8,3! Maar liefst 92% beveelt collega’s zeker aan om aan deze dag deel te nemen.

Bekijk hier de website met het hele programma en meld u snel aan, want vol=vol!

Wijziging van de Kieswet

17 nov 2018

Elektronische openbaarmaking van processen-verbaal, eenvoudiger stemmen in het buitenland en extra zetels in het Europees Parlement. De Tweede Kamer debatteerde 15 november jl. met minister Ollongren over deze wijzigingen in de Kieswet.

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid

Actualiteitendag VIND Burgerzaken 11 december 2018

VIND-Burgerzaken-inschrijf-336x200