Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 070-378 98 80 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindburgerzaken@sdu.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070-378 98 80 of stuur een mail.Proef met digitale identiteitskaart in Utrecht en Eindhoven

12 jun 2018

Na de zomer start in Utrecht en Eindhoven een proef met een digitale identiteitskaart. Met deze identiteitskaart kunnen deelnemers zich bijvoorbeeld in winkels of hotels identificeren.

Deelnemers moeten eerst bij de gemeentebalie een speciale app downloaden. Op hun smartphone ontvangen ze vervolgens twee verklaringen:

  • de eerste verklaring meldt dat hij/zij is gevalideerd
  • de tweede verklaring meldt dat hij/zij ouder dan 18 jaar is.

Met deze verklaringen kan de deelnemer zich vervolgens identificeren.

Databank Overheid

Raadpleeg de Databank Overheid voor alle relevante gegevens over overheidsorganisaties en aanverwante instanties

Databank Overheid